Bezorging

Eigen bezorgservice

Straluma heeft een eigen bezorgservice. Wanneer een lamp te groot of te zwaar is voor PostNL dan maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. Wij maken dan een afspraak om uw bestelde artikel(en) te bezorgen. Houdt u er wel rekening mee dat uw woonplaats niet verder ligt dan in een straal van ongeveer 70 km van onze vestiging in Barendrecht en dat onze bezorgdienst op route rijdt.

In het geval van een eventuele retournering dient u het product zelf af te leveren in onze vestiging in Barendrecht.

Verzending binnen Nederland en België

In Nederland en België werken wij samen met PostNL en Bpost. Bij grote pakketten werken wij ook met onze eigen bezorgdienst.

Wat zijn de verzendkosten?

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00. Bij een lagere bestelwaarde dan € 50,00 bedragen de verzendkosten € 6,95 per bestelling.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Houd onze website goed in de gaten, de levertijden staan vermeld onder het tabje ‘voorraadinformatie’ en onder de prijsvermelding ziet u de actuele voorraadinformatie. Indien hier staat dat het artikel op voorraad is en als u voor 15.00 uur bestelt, wordt uw bestelling doorgaans de volgende dag thuis bezorgd. Dit geldt overigens alleen op werkdagen. Tijdens de feestdagen zijn er mogelijk langere levertijden, houd hier rekening mee. Sommige artikelen hebben een iets langere levertijd. De vermoedelijke levertijd wordt onder het tabje voorraadinformatie vermeld. Indien het artikel toch niet voorradig blijkt te zijn wordt u spoedig gebeld door een medewerker van onze klantenservice.

Levertijd langer dan vermeld?

Mocht de levertijd langer zijn dan vermeld bij het artikel wordt u via email of telefonisch op de hoogte gesteld. Wanneer de levering uitzonderlijk lang is wordt u in de gelegenheid gesteld de koopovereenkomst te laten vervallen of te kiezen voor een alternatief. Indien een product is uitverkocht en niet meer na te leveren is vervalt de koopovereenkomst.

Verzending

Straluma hecht veel waarde aan een zo snel mogelijke levering van uw bestelde artikelen. U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden, met het trackingnummer in deze e-mail kunt u het pakket volgen. Uw pakket wordt van maandag tot en met zaterdag bezorgd op het door u aangegeven adres. De bezorger doet één bezorgpoging. Als u niet thuis bent ontvangt u een briefje in de brievenbus. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling op te halen bij een PostNL Pakketpunt of bij ons in de winkel te Barendrecht.

Verzending van onderdelen en service artikelen

Indien u onderdelen van lampen of meubelen wilt bestellen brengen wij € 15,00 in rekening voor het verwerken, verpakken en het verzenden van deze artikelen.