Stekkerlampen

Geen artikelen gevonden in huidige selectie.


Stekkerlampen, ook wel stopcontactlamp of stekkerspot genoemd, zijn lampen welke o.a. geschikt zijn om in verschillende ruimtes als extra lichtbron te dienen. De stopcontactlamp kan namelijk gemakkelijk en snel in het dichtstbijzijnde stopcontact geplaatst worden en dat maakt de lamp variabel inzetbaar. Deze lamp is een ideale en stijlvolle oplossing voor donkere hoeken in uw interieur.

Gemak naast uw bed

Heeft u geen of weinig ruimte op uw nachtkastje maar wel een stopcontact naast uw bed? Dan is de stekkerlamp een uitstekende oplossing. U heeft dus geen nachtkastje of tafeltje nodig om deze lamp te plaatsen. U plaatst eenvoudig de stekkerlamp in het stopcontact en klikt hem aan. De stopcontactlamp is dus erg praktisch voor het gebruik als bedlampje in de slaapkamer.

Stekkerlamp voor op reis

Stekkerlampen zijn ruimtebesparend, handig in het gebruik en handzaam. Stekkerlampen zijn tevens erg praktisch doordat ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Heeft u ergens tijdelijk licht nodig? Dan is een stekkerlamp eenvoudig te verplaatsen naar de plek waar u hem op dat moment kan gebruiken. Door het kleine formaat is een stopcontactlamp perfect mee te nemen op reis. U kunt deze moeiteloos kwijt in een koffer of reistas. Bestel uw stekkerlamp eenvoudig hier online of breng een bezoek aan onze showroom in Barendrecht.